100 % натуральні олії «Триюга»

100 % натуральні олії «Триюга» У догляді за шкірою і волоссям незмінною популярністю користуються натуральні рослинні олії. Сьогодні їх відомо безліч, а кожен виробник пропонує широкий асортимент олій на будь-який смак і гаманець. Наприклад, лінійка 100 % натуральних олій є серед продукції української компанії «Триюга», відомої завдяки високоякісній аюрведичній косметиці.

ТОВ «Триюга-Ом» — це український виробник косметичної продукції на основі аюрведичних рослин з Індії. Історія цієї компанії почалася ще в 1996 році, а з 2016 року «Триюга-Ом» має виробництво із сучасною технологічною базою, яка відповідає всім параметрам ефективності, безпеки та якості. Уся продукція, що випускається, обов’язково сертифікується відповідно до українського законодавства.

Натуральні олії «Триюга» — одні з найпопулярніших товарів в асортименті бренду. Лінійка включає олії жожоба, кокоса, кунжуту, німа, рисових висівок, кмину й ші, а також у ній є олія для волосся, що складається із суміші олій амли, брінгараджа, брахмі й чорного кмину. У кожного продукту серії є свої особливості.

Олія жожоба

Ця олія насправді належить до рідких восків; її добувають із насіння симмондсії китайської методом холодного пресування. Вона має золотисто-жовтий колір і практично не пахне, у її складі у вигляді рідких воскових ефірів міститься до 80 % гадолеїнової жирної кислоти, від 10 до 22 % ерукової, від 5 до 15 % олеїнової, приблизно 3,5 % нервонової, до 3 % пальмітинової й по 1 % пальмітолеїнової й бегенової жирних кислот.

Олію жожоба корисно застосовувати і для шкіри, і для волосся. У догляді за шкірою вона має пом’якшувальну, зволожувальну, регенераційну, антиоксидантну та протизапальну дію, допомагає боротися з лущенням, запобігає появі розтяжок, допомагає в боротьбі з целюлітом. А в догляді за волоссям ця олія допомагає відновити його після фарбування або завивки, наситити вологою, запобігти ламкості й появі посічених кінчиків.

Олія кокоса

Таку олію видобувають із копри висушених кокосових горіхів, вона буває рафінованою й нерафінованою. За кімнатної температури кокосова олія тверда, а при нагріванні до температури 27 °С і вище стає рідкою й майже безбарвною, вона може мати легкий присмак і аромат кокоса.

Ця олія відома своїми поживними і зволожувальними властивостями, також вона відмінно пом’якшує шкіру, усуває лущення, почервоніння й огрубіння шкіри, допомагає відновити шкіру після засмаги й епіляції. У догляді за волоссям кокосова олія має зміцнювальну дію, стимулює ріст волосся, зволожує його від коренів до кінчиків, захищає від шкідливого впливу зовнішніх чинників.

Олія кунжуту

Олія з насіння кунжуту (сезаму) має широкий спектр дії в догляді за шкірою і волоссям завдяки високому вмісту корисних речовин. Ця олія активно живить і пом’якшує шкіру, зволожує її, бореться із сухістю й подразненням, сприяє швидкому загоєнню пошкоджень, допомагає усунути плями постакне, вирівнює колір шкіри і сприяє розгладжуванню зморшок, підвищенню пружності й еластичності шкіри, має тонізуючу дію.

У догляді за волоссям кунжутна олія зміцнює і відновлює локони від коренів до кінчиків, повертає йому силу і природний блиск, стимулює ріст волосся, нормалізує вироблення шкірного сала й запобігає появі лупи. Також ця олія ефективно захищає волосся від негативних зовнішніх впливів.

Олія німа

Олія німа видобувається з плодів дерева нім, яке відоме також під назвами азадірахта індійська й маргоза. Ця олія відома насамперед своїми вираженими антисептичними і протигрибковими властивостями, а також вона має властивість загоювати пошкодження шкіри.

У догляді за шкірою обличчя й тіла олія німа застосовується для боротьби з акне, псоріазом, екземою, укусами комах, бородавками й папіломами, герпесом, фурункулами тощо. Вона допомагає знищити патогенну мікрофлору на поверхні шкіри, усунути свербіння, подразнення й почервоніння шкіри, має себорегуляційну дію, зволожує, освіжає й омолоджує шкіру, робить її більш м’якою й еластичною, допомагає звузити пори. А в догляді за волоссям олія німа корисна для боротьби з лупою й підвищеною жирністю, а також випадінням волосся.

Олія рисових висівок

Рисові висівки — це оболонка рисових зерен; олія, отримана з них, містить безліч корисних речовин, наприклад, токофероли й токотрієноли, фітостероли, антиоксидант y-орізанол та ін. У догляді за шкірою олія рисових висівок корисна для зволоження, для боротьби з лущенням і запаленням, для запобігання розтяжкам і боротьби з целюлітом, для усунення слідів постакне.

Для волосся олія застосовується як зміцнювальний і відновлювальний засіб, вона інтенсивно живить і зволожує шкіру голови, стимулює ріст волосся, запобігає появі лупи, надає волоссю блиск і шовковистість.

Олія чорного кмину

Така олія виготовляється з насіння чорнушки посівної і відома антибактеріальною, протизапальною і протигрибковою дією. У його складі є нігелаза, фосфоліпіди, ліпаза, гліцерин, катехіни, ензими, алкалоїди та ін. При використанні для шкіри обличчя й тіла олія чорного кмину допомагає боротися з вуграми, екземою, псоріазом, герпесом, грибковими інфекціями й алергічними реакціями, а також вона корисна для вирівнювання рельєфу шкіри після акне і зміцнення її структури.

Додатково така олія освіжає, тонізує й розгладжує шкіру, підвищує її пружність і еластичність. Для волосся вона використовується як засіб, що відновлює пошкоджене під час після фарбування або завивки волосся, а ще вона посилює ріст волосся, бореться з лупою, зміцнює коріння волосся, освіжає шкіру голови і зменшує вироблення шкірного сала.

Олія ші

Олія ші (каріте) є однією з найвідоміших і найпопулярніших косметичних олій, вона видобувається з насіння однойменного дерева, яке росте в Центральній і Західній Африці. За кімнатної температури ця олія густа і тверда, але при контакті зі шкірою починає танути й легко розподіляється, не залишаючи жирної плівки і відчуття липкості. У складі олії є й насичені, і ненасичені жирні кислоти, вона багата на вітаміни А й Е й має широкий спектр корисних властивостей.

Так, вона зволожує й живить шкіру, має антиоксидантну дію, пом’якшує й розгладжує шкіру, запобігає появі розтяжок. У догляді за волоссям вона бореться із сухістю, лущенням і свербінням шкіри голови, допомагає скоротити випадіння волосся, відновлює його структуру від коренів до кінчиків, захищає від ламкості й запобігає появі посічених кінчиків.

Усі рослинні олії «Триюга» можна використовувати як у чистому вигляді, так і в складі різних олійних сумішей. Їх можна застосовувати для розчинення ефірних олій або ж ними можна збагачувати готові косметичні продукти — креми, шампуні, бальзами, маски тощо. У нас в інтернет-магазині «Органічна крамниця» ви знайдете натуральні олії «Триюга» за доступними цінами, а для ваших зручних і приємних покупок ми завжди раді запропонувати прості й безпечні способи оплати і швидке відправлення замовлень!

Натуральні олії «Триюга» в нашому магазині

Триюга


 грн
147.00
Купити

Триюга


 грн
117.00
Купити

Триюга


 грн
164.00
Купити

Триюга


 грн
80.00
Купити

Триюга


 грн
93.00
Купити

Триюга


 грн
75.00
Купити

Триюга


 грн
178.00
Купити

Триюга


 грн
90.00
Купити